Myrerbekæmpelse på hele Vestsjælland bl.a. kører vi dagligt i Slagelse, Kalundborg, Reersø, Ruds Vedby, Høng og Dianalund.

Sorte Havemyrer

Sorte Havemyrer er et almindeligt syn i haven i de varmere måneder i Danmark. Deres kolonier kan tælle over 10.000 arbejdstagere, men 4.000-7.000 er gennemsnitligt. En dronningmyrer kan leve i omkring 12 år, og de øvige myrer op til 4 år.

Sorte havemyrer vil udforske deres omgivelser i løbet af de tidlige sommermåneder. Ofte kommer de indendørs for at finde mad. Det er her, hvor myrer bliver et problem, og der skal findes en løsning. Parring af sorte myrer foregår normalt mellem juli og august. De vingede voksne vil på dette tidspunkt bryde ud af deres reder.

Hvis rederne er imod mure, vil de flyvende myrer ofte dukke op i bygninger.

Myrer kan styres ved hjælp af enten lokkemad eller med sprøjtning. Metoden til bekæmpelse afhænger af angrebet. Myrer, der invaderer et hus for at finde mad, kan behandles ved hjælp af lokkemad. Det er her, giftpudder lægges ud på myrens sti, og myrene tager giften med tilbage til reden, der vil dræbe myrerne. Denne proces kan tage et par dage, men bruger mindre kemikalier.

Insekticidstøv og sprøjter bruges, når en kontrol er påkrævet med det samme. Sprøjten påføres direkte til myrer og myrer. I nogle tilfælde anvendes både lokkemad og kontaktinsekticider.

Myrerbekæmpelse udføres i Slagelse, Kalundborg, Reersø, Ruds Vedby, Høng og Dianalund.

Myrer Skadedyrsbekæmper Slagelse | Myrer Skadedyrsbekæmper Kalundborg | Myrer Skadedyrsbekæmper Reersø | Myrer Skadedyrsbekæmper Ruds Vedby | Myrer Skadedyrsbekæmper Høng | Myrer Skadedyrsbekæmper Dianalund