(+45) 40 13 16 88
Giv os et kald

Muldvarpebekæmpelse

Har du muldvarper i haven og bor i Odsherred eller Kalundborg, Høng, Ruds Vedby, Slagelse, Reersø, Dianalund eller det øvrige Vestsjælland? Så kontakt Bjerregaards Haveservice. Vi er specialister i bekæmpelse af muldvarper. Få løst problemet idag og få haven tilbage.

Muldvarper kan gøre betydelige skader på græsplæner, haver, blomsterbede, indkørsler, sportspladser m.m. med deres konstante graven. De kan hurtigt etablere sig, og kan bygge tunneler op til 4 meter i timen, hvilket skaber avanceret tunnelsystemer. Synet hos muldvarper er dårligt, ligesom deres lugtesans. De finder mad ved berøring og vibrationer. Deres tunneler beskadiger rødderne af planter. Dette kan ofte være generende for ejer af haver og grønne anlæg. Muldvarper foretrækker at bo i områder, der er rige på insekter og orme, da omkring 80% af deres kost er regnorme. Hos Bjerregaard Haveservice er vi certificeret til at bekæmpe muldvarper. Oftest bruger vi gasning da det er den mest skånsomme og effektive måde at komme muldvarperne til livs. Ring for mere information samt et godt tilbud.

 

Muldvarpebekæmpelse Kalundborg | Muldvarpebekæmpelse Høng | Muldvarpebekæmpelse Ruds Vedby | Muldvarpebekæmpelse Slagelse | Muldvarpebekæmpelse Reersø | Muldvarpebekæmpelse Dianalund

Kontakt os i dag, og modtag et uforpligtende tilbud.

Du kan altid kontakte os for en uforpligtende snak. Husk, det koster ikke noget at spørge.

Kontakt os på tlf. 40 13 16 88 eller e-mail nej@neservice.dk.

Denne side bruger cookies

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter