Haveservice

Klik på billedet, hvis du vil vide mere om haveservice

Lagerhotel

Klik på billedet, hvis du vil læse mere

Maskinudlejning

Klik på billedet, hvis du vil vide mere om Maskinudlejning

Muldvarpebekæmpelse


Har du muldvarper i haven og bor i Kalundborg, Høng, Ruds Vedby, Slagelse, Reersø eller Dianalund? Så kontakt Bjerregaards Haveservice. Vi er specialister i bekæmpelse af muldvarper. Få løst problemet idag og få haven tilbage.

Muldvarper kan gøre betydelige skader på græsplæner, haver, blomsterbede, indkørsler, sportspladser m.m. med deres konstante graven. De kan hurtigt etablere sig, og kan bygge tunneler op til 4 meter i timen, hvilket skaber avanceret tunnelsystemer. Synet hos muldvarper er dårligt, ligesom deres lugtesans. De finder mad ved berøring og vibrationer. Deres tunneler beskadiger rødderne af planter. Dette kan ofte være generende for ejer af haver og grønne anlæg. Muldvarper foretrækker at bo i områder, der er rige på insekter og orme, da omkring 80% af deres kost er regnorme. Hos Bjerregaard Haveservice er vi certificeret til at bekæmpe muldvarper. Oftest bruger vi gasning da det er den mest skånsomme og effektive måde at komme muldvarperne til livs. Ring for mere information samt et godt tilbud.

 

Muldvarpebekæmpelse Kalundborg | Muldvarpebekæmpelse Høng | Muldvarpebekæmpelse Ruds Vedby | Muldvarpebekæmpelse Slagelse | Muldvarpebekæmpelse Reersø | Muldvarpebekæmpelse Dianalund


RING PÅ 40 13 16 88